01/12/2020 01/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο ′′ Δέντρο της Ελπίδας ′′ στην πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια σήμερα ως σέντρα για την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο. Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε “σήμερα συμβάλλουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ως Έλληνες, ως Αμερικανοί, ως Ορθόδοξοι και ως Χριστιανοί, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος αυτής της κοινωνίας, και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 20:09

“Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος αυτής της κοινωνίας”

Διαδώστε:
“Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος αυτής της κοινωνίας”

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο ′′ Δέντρο της Ελπίδας ′′ στην πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια σήμερα ως σέντρα για την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε “σήμερα συμβάλλουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ως Έλληνες, ως Αμερικανοί, ως Ορθόδοξοι και ως Χριστιανοί, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλος αυτής της κοινωνίας, και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά να συνεισφέρουμε, να προσφέρουμε, στο αμερικανικό όνειρο. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους και Καλά Χριστούγεννα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΗΜΕΙΟ «ΜΗΔΕΝ»: LIVE οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο

Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στο πλευρό των Αφροαμερικανών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων