09/08/2021 09/08/2021 “Απευθύνω έκκληση προς όλες τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής μας, να διενεργήσουν έρανο” είπε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε έκτακτο μήνυμα του, με σκοπό την άμεση ενίσχυση των πυροπλήκτων της Ελλάδας. Καλεί, επίσης, τους πιστούς των Ηνωμένων Πολιτειών σε απευθείας δωρεές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. “Ακόμα και τώρα που σας μιλώ,...
09 Αυγούστου, 2021 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 22:23

Έκκληση για βοήθεια προς όλες τις ενορίες των Ηνωμένων Πολιτειών

Διαδώστε:
Έκκληση για βοήθεια προς όλες τις ενορίες των Ηνωμένων Πολιτειών

“Απευθύνω έκκληση προς όλες τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής μας, να διενεργήσουν έρανο” είπε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε έκτακτο μήνυμα του, με σκοπό την άμεση ενίσχυση των πυροπλήκτων της Ελλάδας. Καλεί, επίσης, τους πιστούς των Ηνωμένων Πολιτειών σε απευθείας δωρεές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

“Ακόμα και τώρα που σας μιλώ, οι φωτιές καταστρέφουν την Ελλάδα” όπως χαρακτηστιστικά τόνισε προς τους χιλιάδες θεατές του διαδικτυακού μηνύματός του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων