29/03/2019 29/03/2019 Ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος έστειλε ειδική εγκύκλιο στις κοινότητες της Μητρόπολης, ζητώντας να περιαχθεί δίσκος για την οικονομική ενίσχυση της Θεολογικής Σχολής. Ο Μητροπολίτης Γεράσιμος, ανάμεσα στα άλλα, γράφει πως «οιοδήποτε ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης απαιτεί γενναιόδωρη και συνεχή οικονομική υποστήριξη από τους αποφοίτους και από εκείνους οι οποίοι πιστεύουν στην αποστολή του». Ερωτά μάλιστα...
29 Μαρτίου, 2019 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 17:28

Έκτακτος δίσκος στην Καλιφόρνια για τη Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Έκτακτος δίσκος στην Καλιφόρνια για τη Θεολογική Σχολή

Ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος έστειλε ειδική εγκύκλιο στις κοινότητες της Μητρόπολης, ζητώντας να περιαχθεί δίσκος για την οικονομική ενίσχυση της Θεολογικής Σχολής.

Ο Μητροπολίτης Γεράσιμος, ανάμεσα στα άλλα, γράφει πως «οιοδήποτε ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης απαιτεί γενναιόδωρη και συνεχή οικονομική υποστήριξη από τους αποφοίτους και από εκείνους οι οποίοι πιστεύουν στην αποστολή του». Ερωτά μάλιστα «τα πανεπιστήμια στα οποία έχετε σπουδάσει έχουν σταματήσει ποτέ να ζητούν δωρεές και οικονομική υποστήριξη;».

Τονίζει πως «εμείς ως Μητρόπολη πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να στηρίξουμε τη Σχολή. Προς τούτο, παρακαλώ κάθε ενορία της Μητρόπολής μας να περιάγει έναν ειδικό δίσκο για τη Σχολή την Κυριακή 31 Μαρτίου, που είναι η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως».

Ο Μητροπολίτης Γεράσιμος γράφει επίσης: Σας παρακαλώ δώστε γενναιόδωρα γι’ αυτό τον εξαιρετικό σκοπό, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο το μέλλον της Σχολής, αλλά για να παράσχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για τους ιερείς και λαϊκούς μας. Οι δωρεές να γράφουν ως εξής: Metropolis of San Francisco (Memo: HCHC) και να σταλούν στη διεύθυνση, 245 Valencia Street, San Francisco, CA. 94103.

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων