16/09/2019 16/09/2019 Την Αρχιεπισκοπή Αμερικής επισκέπτονται αυτή την εβδομάδα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο των ενεργειών και των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για ενίσχυση των δεσμών με την Ομογένεια. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπ. κ. Ελπιδοφόρος θα συναντηθεί στις 10 το πρωί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:22

Έλληνες υπουργοί στην Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Έλληνες υπουργοί στην Αρχιεπ. Αμερικής

Την Αρχιεπισκοπή Αμερικής επισκέπτονται αυτή την εβδομάδα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο των ενεργειών και των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για ενίσχυση των δεσμών με την Ομογένεια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπ. κ. Ελπιδοφόρος θα συναντηθεί στις 10 το πρωί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Αντώνη Διαματάρη.

Στις 11 αναμένεται η επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών της Ελλάδος κ. Τάκη Θεωδορικάκου στην Αρχιεπισκοπή, ενώ στις 2 μ.μ. τον κύκλο των επαφών θα κλείσει η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων