29/01/2020 29/01/2020 Εκτός από την προσέγγισης της νεολαίας, βασική προτεραιότητα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής είναι η στήριξη της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε Παναμερικανική Διάσκεψη στο Χιούστον, με τη συμμετοχή κληρικών, συμβούλων, εργαζομένων στα κέντρα ποιμαντικής φροντίδας και λαϊκών. Στη διάσκεψη, που έγινε μετά από πρωτοβουλία του Κέντρου Στήριξης της Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής, αντηλλάγησαν απόψεις και...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 8:40

Η Αρχιεπ. Αμερικής στο πλευρό της οικογένειας

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Αμερικής στο πλευρό της οικογένειας

Εκτός από την προσέγγισης της νεολαίας, βασική προτεραιότητα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής είναι η στήριξη της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε Παναμερικανική Διάσκεψη στο Χιούστον, με τη συμμετοχή κληρικών, συμβούλων, εργαζομένων στα κέντρα ποιμαντικής φροντίδας και λαϊκών.
Στη διάσκεψη, που έγινε μετά από πρωτοβουλία του Κέντρου Στήριξης της Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής, αντηλλάγησαν απόψεις και εμπειρίες αναφορικά με την ενίσχυση των γάμων και την στήριξη των παντρεμένων ζευγαριών σε περιόδους πρόκλησης και κρίσης.
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης αναλύθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα ζευγάρια και συζητήθηκαν δράσεις για την στήριξή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων