20/03/2023 21/03/2023 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επιβεβαιώνει μέσω ανακοίνωσης την συμμετοχή Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στην φετινή παρέλαση για την 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2023 στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος υποσχέθηκε ότι θα βρεθούν οι πόροι, σε συνεργασία με ιδιώτες...
20 Μαρτίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 17:00

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής επιβεβαιώνει την παρέλαση Ευζώνων στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής επιβεβαιώνει την παρέλαση Ευζώνων στη Νέα Υόρκη

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επιβεβαιώνει μέσω ανακοίνωσης την συμμετοχή Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στην φετινή παρέλαση για την 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2023 στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος υποσχέθηκε ότι θα βρεθούν οι πόροι, σε συνεργασία με ιδιώτες δωρητές, για την κάλυψη των εξόδων της παρουσίας των Ευζώνων στην παρέλαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής:

«Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, μετά από την παράκληση του προέδρου της παρέλασης Φιλίππου Κρίστοφερ ώστε η Αρχιεπισκοπή να καλύψει το κόστος για την παρουσία των Ευζώνων στην παρέλαση και αυτή τη χρονιά, ζήτησε επισήμως από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την παρουσία της προεδρικής φρουράς για το 2023 στην παρέλαση, που θα γίνει στη Νέα Υόρκη προς τιμή της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Αυτήν την εβδομάδα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι Εύζωνες θα παρευρεθούν και θα παρελάσουν στις 30 Απριλίου στη Νέα Υόρκη. Ο Αρχιεπίσκοπος υποσχέθηκε ότι θα βρεθούν οι πόροι, σε συνεργασία με ιδιώτες δωρητές, για την κάλυψη των εξόδων της παρουσίας των Ευζώνων στην παρέλαση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα αναλάβει τη φιλοξενία Ευζώνων για την παρέλαση

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων