18/09/2023 18/09/2023 Η 78η σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών σηματοδοτεί ένα κρίσιμο ορόσημο στο ταξίδι προς την επίτευξη της Ατζέντας του 2030 και την επείγουσα ανάγκη να τεθούν ξανά σε τροχιά οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). Η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ως διαπιστευμένος οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη...
18 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2023 - 21:50

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το ρόλο των θρησκευτικών κοινοτήτων

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το ρόλο των θρησκευτικών κοινοτήτων

Η 78η σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών σηματοδοτεί ένα κρίσιμο ορόσημο στο ταξίδι προς την επίτευξη της Ατζέντας του 2030 και την επείγουσα ανάγκη να τεθούν ξανά σε τροχιά οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ως διαπιστευμένος οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι θρησκευτικές κοινότητες καθώς και οι θρησκευτικές και διαθρησκευτικές οργανώσεις στην επίτευξη των στόχων ανάπτυξης και την ανταπόκριση σε πολλαπλές κρίσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων