15/02/2020 15/02/2020 Με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, το έτος 2020 είναι αφιερωμένο στη νεολαία. Έτσι, Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου, με διάφορες δράσεις, τονίζουν το αφιερωματικό αυτό έτος σε κάθε ευκαιρία. Την αγάπη και τη μέριμνα για τη νεολαία έδειξε για ακόμη μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, καθώς παραβρέθηκε στην έναρξη του 44ου ετήσιου...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 20:26

“Η νεολαία διατηρεί τον πλούσιο πολιτισμό μας”

Διαδώστε:
“Η νεολαία διατηρεί τον πλούσιο πολιτισμό μας”

Με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, το έτος 2020 είναι αφιερωμένο στη νεολαία. Έτσι, Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου, με διάφορες δράσεις, τονίζουν το αφιερωματικό αυτό έτος σε κάθε ευκαιρία.

Την αγάπη και τη μέριμνα για τη νεολαία έδειξε για ακόμη μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, καθώς παραβρέθηκε στην έναρξη του 44ου ετήσιου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Χορωδιών το οποίο είναι σε εξέλιξη στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια και διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών για να νιώσω τη χαρά και τη θετική ενέργεια της νεολαίας μας που διατηρεί τον πλούσιο πολιτισμό, την τέχνη και την πίστη μας”, ανέφερε, ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη διάρκεια του Αγιασμού για την έναρξη του φεστιβάλ.

2020 FDF - Arrival and Clergy Reception

2020 FDF - Opening Ceremony

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων