18/06/2020 18/06/2020 Διαθέσιμη στο διαδίκτυο είναι η εαρινή έκδοση του περιοδικού PRAXIS, του Τμήματος Εκπαίδευσης της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ορθόδοξη Νεολαία σε όλον τον κόσμο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το θέμα αυτό επελέγη στον απόηχο της απόφαση της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου να κηρύξει το 2020 ως έτος ««έτος ποιμαντικού...
18 Ιουνίου, 2020 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 9:06

“Η Ορθόδοξη Νεολαία σε όλον τον κόσμο”

Διαδώστε:
“Η Ορθόδοξη Νεολαία σε όλον τον κόσμο”

Διαθέσιμη στο διαδίκτυο είναι η εαρινή έκδοση του περιοδικού PRAXIS, του Τμήματος Εκπαίδευσης της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ορθόδοξη Νεολαία σε όλον τον κόσμο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το θέμα αυτό επελέγη στον απόηχο της απόφαση της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου να κηρύξει το 2020 ως έτος ««έτος ποιμαντικού ανακαινισμού και οφειλετικής μερίμνης διά την νεολαίαν».

Στην έκδοση αυτή δημοσιεύονται προσωπικές επιστολές γραμμένες από Ορθόδοξους Χριστιανούς νέους στην Αλβανία, την Ελλάδα, τη Νότια Κορέα την Αυστραλία, καθώς και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα από τα μάτια τους, οι αναγνώστες θα έχουν μια ματιά για το πώς είναι να είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός νέος σε αυτές τις χώρες.

“Πριν από μήνες, όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε αυτή την έκδοση, κανείς δεν ανέμενε παγκόσμια κρίση στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Ίσως δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή που είμαστε ενωμένοι σε μια κοινή δοκιμασία, αυτά τα γράμματα μπορεί να μας βοηθήσουν και να μας συνδέσουν με τους Ορθοδόξους αδελφούς και αδελφές νας σε όλον τον κόσμο κάτω από την κοινή μας πίστη” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ την εαρινή έκδοση του PRAXIS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων