30/09/2019 30/09/2019 Tη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικης κ. Ελπιδοφόρο επισκέφθηκε  ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης σε προγραμματισμένη συνάντηση. Ο κ. Κορομπίλης ευχήθηκε  στον νέο Αρχιεπίσκοπο να είναι πολύχρονος και δυνατός ώστε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της διαποιμάνσεως  όχι μόνο των ομογενών μας στην Αμερική...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 20:21

Η Σχολή Γονέων Κατερίνης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Διαδώστε:
Η Σχολή Γονέων Κατερίνης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
Tη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικης κ. Ελπιδοφόρο επισκέφθηκε  ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης σε προγραμματισμένη συνάντηση.
Ο κ. Κορομπίλης ευχήθηκε  στον νέο Αρχιεπίσκοπο να είναι πολύχρονος και δυνατός ώστε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της διαποιμάνσεως  όχι μόνο των ομογενών μας στην Αμερική αλλά και πολλών ετεροδόξων που προσέρχονται στην Ορθοδοξία.
Ακολούθως τον ενημέρωσε για το ενδεχόμενο μεταγλώτισης στην Αγγλική επιλεγμένων ομιλιών της Σχολής Γονέων Κατερίνης και του παρέδωσε το συλλεκτικό αναμνηστικό λεύκωμα των 30 ετών της Σχολής.
Με την σειρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος έδωσε την ευλογία του για την νέα χρόνια της Σχολής και ζήτησε από τον κ. Κορομπίλη να μεταφέρει τους χαιρετισμούς του σε γνωστούς και φίλους στην Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων