17/05/2019 17/05/2019 Την πρώτη του επαφή με τους Ιερείς των Ηνωμένων Πολιτειών είχε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε. Όπως μεταδίδει ο Εθνικός Κήρυκας, η τηλεδιάσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εν ενεργεία και συνταξιούχοι Ιερείς. Οι Ιερείς άκουσαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο να τους εκφράζει την αγάπη...
17 Μαΐου, 2019 - 8:02

Η τηλεδιάσκεψη του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Διαδώστε:
Η τηλεδιάσκεψη του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Την πρώτη του επαφή με τους Ιερείς των Ηνωμένων Πολιτειών είχε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε.
Όπως μεταδίδει ο Εθνικός Κήρυκας, η τηλεδιάσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εν ενεργεία και συνταξιούχοι Ιερείς.
Οι Ιερείς άκουσαν τον νέο Αρχιεπίσκοπο να τους εκφράζει την αγάπη του, το ενδιαφέρον του και την υπόσχεση του ότι θα συμπορευθούν και συνεργασθούν για την προαγωγή του έργου της Εκκλησίας.

«Ήμουν ανυπόμονος να μιλήσω μαζί σας, τους αγαπημένους και σεβαστούς ιερείς της Ιερής μας Αρχιεπισκοπής, καθώς είστε η καρδιά αυτής της ζωτικής Επαρχίας του Οικουμενικού Θρόνου. Ήθελα να σας καταστήσω γνωστό, προσωπικά, ότι η καρδιά και το μυαλό μου είναι βαθιά συγκεντρωμένο στην ευημερία σας, την ευημερία των οικογενειών σας, και τις ενορίες σας…».

«Αν και η υπηρεσία μου στην Εκκλησία της Αμερικής μόλις τώρα ξεκινά , η υπηρεσία μας στο Χριστό και την Ιερή Εκκλησία ήταν πάντα ενιαία, μέσω προσευχής, μέσω των εορτασμών μας, της Θείας Λειτουργίας και μέσω της δέσμευσής μας στην ιεροσύνη του Ιησού Χριστού…Νιώθω ότι είμαι ήδη μαζί σας…»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων