03/06/2019 03/06/2019 Τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο αναμένεται να τιμήσει την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος. Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται ετησίως από τον κ. Μεθόδιο, θα απονεμηθούν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε επτακόσιους και πλέον Ελληνορθόδοξους πιστούς των κοινοτήτων της Νέας Αγγλίας, εθελοντές και εθελόντριες μέλη των κοινοτήτων, οι οποίοι πρόσφεραν και προσφέρουν...
03 Ιουνίου, 2019 - 9:41

Η Βοστώνη τιμά τον πρώην Αμερικής Δημήτριο

Διαδώστε:
Η Βοστώνη τιμά τον πρώην Αμερικής Δημήτριο

Τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο αναμένεται να τιμήσει την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται ετησίως από τον κ. Μεθόδιο, θα απονεμηθούν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε επτακόσιους και πλέον Ελληνορθόδοξους πιστούς των κοινοτήτων της Νέας Αγγλίας, εθελοντές και εθελόντριες μέλη των κοινοτήτων, οι οποίοι πρόσφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από διάφορες θέσεις.

Όπως αναφέρει ο Νέος Κήρυξ, οι τιμώμενοι κατ’ έτος αντιπροσωπεύουν όλη τη ζωή της κοινότητας, όπως ιεροψάλτες, μέλη κοινοτικών συμβουλίων, μέλη Φιλόπτωχων Αδελφοτήτων, κυρίες οι οποίες ζυμώνουν το πρόσφορο ανελλιπώς επί πολλά έτη για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, ενορίτες οι οποίοι εργάζονται στα ετήσια φεστιβάλ, και γενικότερα αφανείς εργάτες των κοινοτήτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων