12/02/2021 12/02/2021 Τη χαρά της για την υπογραφή μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας με την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής εξέφρασε η πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Σοφία Εφραίμογλου Κουνενάκη, η οποία προανήγγειλε και την μεταφορά στις ΗΠΑ των εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, καθώς και των ψηφιακών συλλογών του Ιδρύματος.     «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την υπογραφή...
12 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2021 - 17:35

Ικανοποίηση για τη συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διαδώστε:
Ικανοποίηση για τη συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Τη χαρά της για την υπογραφή μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας με την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής εξέφρασε η πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Σοφία Εφραίμογλου Κουνενάκη, η οποία προανήγγειλε και την μεταφορά στις ΗΠΑ των εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, καθώς και των ψηφιακών συλλογών του Ιδρύματος.

 

 

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής – Greek Orthodox Archdiocese of America και του Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού που συνυπογράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο – Archbishop Elpidophoros of America. Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα μεταφέρουμε στις Η.Π.Α. τις εφαρμογές Εικονικής Πραγματικότητας και τις ψηφιακές συλλογές του Ιδρύματος, ώστε αυτές να είναι επισκέψιμες όχι μόνο από τους ομογενείς, αλλά και από όλους τους Αμερικανούς, ξεκινώντας με τη διαδραστική παραγωγή Εικονικής Πραγματικότητας «Αγία Σοφία: 1500 χρόνια ιστορίας», για να ευαισθητοποιήσουμε την αμερικανική κοινή γνώμη για την οικουμενική διάσταση αυτού του σημαντικού μνημείου της παγκόσμιας κληρονομιάς», έγραψε στο facebook της η κυρία Κουνενάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων