14/10/2020 14/10/2020 Μετά το παρατεταμένο κλείσιμο εξαιτίας της πανδημίας πολλές ενορίες της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής ανέφεραν μείωση των εσόδων τους που δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία τους, αλλά και τεχνολογικά προβλήματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών με βάση τα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας την πίεση που υφίστανται οι οι ενορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ξεκίνησε την...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 8:58

ΗΠΑ: Στηρίζοντας τις ενορίες εν μέσω COVID-19

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Στηρίζοντας τις ενορίες εν μέσω COVID-19

Μετά το παρατεταμένο κλείσιμο εξαιτίας της πανδημίας πολλές ενορίες της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής ανέφεραν μείωση των εσόδων τους που δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία τους, αλλά και τεχνολογικά προβλήματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών με βάση τα νέα δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας την πίεση που υφίστανται οι οι ενορίες, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ξεκίνησε την «Πρωτοβουλία Aνάκαμψης των Ενοριών εν μέσω COVID-19» ώστε να προσφέρει στις ενορίες οικονομική και τεχνική βοήθεια αλλά και αναπτυξιακή και εκπαιδευτική υποστήριξη.

Η Αρχιεπισκοπή έχει ορίσει μια περιορισμένη επιχορήγηση ύψους 450.000 δολαρίων, που θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα μεταξύ των οκτώ Μητροπόλεων. Σε κάθε Μητρόπολη θα διανεμηθούν 50.000 δολάρια, ενώ παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον κεφαλαίων ανάλογα με την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων