13/10/2019 13/10/2019 Στην Ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Μπαχάμες ιερούργησε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την περιοχή αυτή η οποία επλήγη πρόσφατα από τον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 30 άνθρωποι ενώ κατοικίες καταστράφηκαν και άλλες υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Ιδιαίτερα συγκινητική...
13 Οκτωβρίου, 2019 - 22:27

Κοντά στους πληγέντες του Dorian o Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Κοντά στους πληγέντες του Dorian o Αρχιεπ. Αμερικής

Στην Ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Μπαχάμες ιερούργησε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε την περιοχή αυτή η οποία επλήγη πρόσφατα από τον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 30 άνθρωποι ενώ κατοικίες καταστράφηκαν και άλλες υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος παρέδωσε στον προϊστάμενο της Ενορίας το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον έρανο που διεξήγαγε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την στήριξη των πληγέντων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος είχε μια ευχάριστη επικοινωνία με την νεολαία της Ενορίας την οποία και προέτρεψε να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία και να στηρίζει το ποιμαντικό της έργο και της δράσεις της.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων