13/08/2019 13/08/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συναντήθηκε, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, με αντιπροσωπεία της Μόνιμης Διάσκεψης των Ανατολικών Ορθοδόξων Εκκλησιών (SCOOCH). Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδόφορος ανέφερε: “Δεν μπορούμε να αφήσουμε ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, να μας εμποδίσει να ζήσουμε στο παρόν και να κοιτάξουμε προς το μέλλον. Γι...
13 Αυγούστου, 2019 - 19:52

Με μέλη της SCOOCH συναντήθηκε ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Με μέλη της SCOOCH συναντήθηκε ο Αρχιεπ. Αμερικής

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συναντήθηκε, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, με αντιπροσωπεία της Μόνιμης Διάσκεψης των Ανατολικών Ορθοδόξων Εκκλησιών (SCOOCH).

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδόφορος ανέφερε:

“Δεν μπορούμε να αφήσουμε ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, να μας εμποδίσει να ζήσουμε στο παρόν και να κοιτάξουμε προς το μέλλον. Γι ‘αυτό, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να δουλεύω με τους αδελφούς της Ανατολής όχι μόνο προς την κοινή αντίληψη αλλά και για την πλήρη ενότητα της πίστης και της κοινωνίας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων