04/03/2020 04/03/2020 “Η πρώτη Προηγιασμένη Λειτουργία της χρονιάς είναι μια πραγματική ευκαιρία να στερεωθούμε στην απόφασή μας. Μας καλεί να διανύσουμε το στάδιο της νηστείας και να φθάσουμε στην Ανάσταση, στην υπόσχεση για αιώνια ζωή” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζοντας τη σπουδαία σημασία της περιόδου...
04 Μαρτίου, 2020 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2020 - 18:40

“Μια πραγματική ευκαιρία να στερεωθούμε στην απόφασή μας”

Διαδώστε:
“Μια πραγματική ευκαιρία να στερεωθούμε στην απόφασή μας”

“Η πρώτη Προηγιασμένη Λειτουργία της χρονιάς είναι μια πραγματική ευκαιρία να στερεωθούμε στην απόφασή μας. Μας καλεί να διανύσουμε το στάδιο της νηστείας και να φθάσουμε στην Ανάσταση, στην υπόσχεση για αιώνια ζωή” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζοντας τη σπουδαία σημασία της περιόδου που διανύουμε στη ζωή των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων