09/09/2019 09/09/2019 Στο πλαίσιο των ενεργειών που προωθεί η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, προκειμένου να αποπερατωθεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν, πραγματοποιείται συναυλία στο «Carnegie Hall», με τον Αρχιεπ. Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο να απευθύνει προσωπική έκκληση και πρόσκληση. Ειδικότερα, όλα τα έσοδα από συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας της Αθήνας (Athens Philharmonic), υπό τη διεύθυνση του...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2019 - 12:41

Μια συναυλία στο Carnegie Hall για τον Ι.Ν. του Αγ. Νικολάου

Διαδώστε:
Μια συναυλία στο Carnegie Hall για τον Ι.Ν. του Αγ. Νικολάου

Στο πλαίσιο των ενεργειών που προωθεί η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, προκειμένου να αποπερατωθεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν, πραγματοποιείται συναυλία στο «Carnegie Hall», με τον Αρχιεπ. Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο να απευθύνει προσωπική έκκληση και πρόσκληση.

Ειδικότερα, όλα τα έσοδα από συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας της Αθήνας (Athens Philharmonic), υπό τη διεύθυνση του Κυπρίου μαέστρου Γιάννη Χατζηλοΐζου (Yiannis Hadjiloizou), στις 10 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Stern Auditorium / Perelman Stage του «Carnegie Hall», θα διατεθούν για τον Αγιο Νικόλαο.

«Όπως όλοι γνωρίζετε, έχω καταστήσει την ολοκλήρωση του Αγίου Νικολάου ως κορυφαία προτεραιότητα της διακονίας μου ως Αρχιεπίσκοπός σας. Αυτό θα απαιτήσει τον συνδυασμό προσπαθειών όλης της Κοινότητάς μας. «Με χαρά θα παρευρεθώ στη συναυλία στο ‘Carnegie Hall’, η οποία σηματοδοτεί την κοινή προσπάθεια Ελλάδας, Κύπρου και Αμερικής, αναφορικά με την υποστήριξη των προσπαθειών μας. Απευθύνω έκκληση να είστε παρόντες επίσης στη συναυλία ή να υποστηρίξετε με άλλο τρόπο την εκδήλωση», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος

«Η συναυλία αυτή προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε την ελληνική μας κληρονομιά, βοηθώντας παράλληλα την αναστήλωση του Αγίου Νικολάου», αναφέρει το ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων