09/01/2020 09/01/2020 “Στα Μεθέορτα των Θεοφανείων (που σημαίνει “Φανέρωση του Θεού”) ας σκεφτούμε πως μπορούμε να φανερώνουμε, με τη ζωή μας, την αγάπη, την αλήθεια και τον δρόμο του Θεού σ’ όσους συναντάμε κάθε μέρα”, σημείωσε σήμερα με έμφαση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκαλώντας τροφή για σκέψη...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 17:17

“Να φανερώνουμε με τη ζωή μας, την αλήθεια και τον δρόμο του Θεού σ’ όσους συναντάμε κάθε μέρα”

Διαδώστε:
“Να φανερώνουμε με τη ζωή μας, την αλήθεια και τον δρόμο του Θεού σ’ όσους συναντάμε κάθε μέρα”

“Στα Μεθέορτα των Θεοφανείων (που σημαίνει “Φανέρωση του Θεού”) ας σκεφτούμε πως μπορούμε να φανερώνουμε, με τη ζωή μας, την αγάπη, την αλήθεια και τον δρόμο του Θεού σ’ όσους συναντάμε κάθε μέρα”, σημείωσε σήμερα με έμφαση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκαλώντας τροφή για σκέψη αλλά και αναφέροντας το μήνυμα στην καθημερινότητα των πιστών της μεγάλης εορτής των Θεοφανείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων