11/12/2020 11/12/2020 Στη Χριστουγεννιάτικη εορτή της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου, του ορφανοτροφείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής που φιλοξενούνται παιδιά μέχρι και την ενηλικίωσή τους, παραραβρέθηκε, τηρουμένων των μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.    Στην ομιλία του προς τα παιδιά, ο Αρχιεπίσκοπος, μεταξύ άλλων, σημείωσε: “Βλέπετε, νεαροί μου φίλοι, όλος ο κόσμος έγινε...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 12:43

“Να μεταμορφώσουμε τον κόσμο προς το καλύτερο”

Διαδώστε:
“Να μεταμορφώσουμε τον κόσμο προς το καλύτερο”

Στη Χριστουγεννιάτικη εορτή της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου, του ορφανοτροφείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής που φιλοξενούνται παιδιά μέχρι και την ενηλικίωσή τους, παραραβρέθηκε, τηρουμένων των μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.   

Στην ομιλία του προς τα παιδιά, ο Αρχιεπίσκοπος, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

“Βλέπετε, νεαροί μου φίλοι, όλος ο κόσμος έγινε από τον Θεό για εμάς, τα ανθρώπινα όντα που τον κατοικούν, για να ανακαλύψουμε τους τρόπους να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να αγαπάμε τον άλλο δημιούργησε και τον κόσμο. Και είναι το δώρο της ανθρωπιάς μας που μας επιτρέπει να μεταμορφώσουμε τον κόσμο προς το καλύτερο, και αν δεν προσέχουμε, προς το χειρότερο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων