04/08/2019 04/08/2019 “Βαθύς είναι ο πόνος της καρδιάς μας. Καλώ τους πιστούς να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τα αθώα θύματα στο Ελ Πάσο του Τέξας και τις οικογένειές τους. Άλλη μία αδιανόητη και τρομακτική πράξη μαζικών εκτελέσεων” ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή τα τραγικά γεγονότα χθες στο Τέξας όπου νεαρός “έσπειρε” τον θάνατο σε...
04 Αυγούστου, 2019 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2019 - 16:54

“Να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τα αθώα θύματα στο Ελ Πάσο”

Διαδώστε:
“Να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τα αθώα θύματα στο Ελ Πάσο”

“Βαθύς είναι ο πόνος της καρδιάς μας. Καλώ τους πιστούς να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τα αθώα θύματα στο Ελ Πάσο του Τέξας και τις οικογένειές τους. Άλλη μία αδιανόητη και τρομακτική πράξη μαζικών εκτελέσεων” ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή τα τραγικά γεγονότα χθες στο Τέξας όπου νεαρός “έσπειρε” τον θάνατο σε πολυκατάστημα στην πόλη Ελ Πάσο, (σ.σ. Τέξας, νότιες ΗΠΑ), ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας είκοσι ανθρώπους που είχαν πάει ανυποψίαστοι να κάνουν τα ψώνια τους, πριν τελικά συλληφθεί.

Από τα πυρά του άνδρα, ο οποίος άρχισε να ρίχνει χθες το πρωί στον χώρο έξω από το πολυκατάστημα Walmart, που προτιμούν πολλά μέλη της κοινότητας των λατινοαμερικάνων του Ελ Πάσο, τραυματίστηκαν άλλοι 26 άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οπλοφόρος, λευκός, 21 ετών, είχε συντάξει ένα «μανιφέστο» το οποίο καθιστά σαφές ότι επρόκειτο για «έγκλημα μίσους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων