07/11/2023 07/11/2023 Με Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Flushing της Νέας Υόρκης εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.  Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου τιμήθηκαν εκ μεταθέσεως καθώς ημέρα μνήμης του Αγίου Ελπιδοφόρου είναι στις 2 Νοεμβρίου. Συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Απόστολος, οι Επίσκοποι: Αμισού κ....
07 Νοεμβρίου, 2023 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2023 - 10:09

Νέα Υόρκη: Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Με Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Flushing της Νέας Υόρκης εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. 

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου τιμήθηκαν εκ μεταθέσεως καθώς ημέρα μνήμης του Αγίου Ελπιδοφόρου είναι στις 2 Νοεμβρίου. Συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Απόστολος, οι Επίσκοποι: Αμισού κ. Ιωακείμ, Αμάστριδος κ. Σπυρίδων, Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας, καθώς και κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

“Χαρμόσυνο αίσθημα ενότητας και αγάπης επικρατούσε στον ναό, ο οποίος γέμισε από πιστούς και μαθητές από το ενοριακό σχολείο του Αγίου Νικολάου”, αναφέρει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Απόστολος, εκ μέρους των Ιεραρχών, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο, αναφωνώντας: «Χρόνια σας πολλά και ευλογημένα».

Ακολούθως, οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων