10/05/2021 10/05/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ του Νιού Τζέρσεϊ ιερούργησε χθες, Κυριακή του Αντίπασχα 9 Μαϊου, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ανακοίνωσε στο ποίμνιο τον διορισμό του Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρου Οικονομίδη στη θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης,...
10 Μαΐου, 2021 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2021 - 9:40

Νέος Πρωτοσύγκελλος στη Μητρόπολη Νέας Ιερσέης

Διαδώστε:
Νέος Πρωτοσύγκελλος στη Μητρόπολη Νέας Ιερσέης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ του Νιού Τζέρσεϊ ιερούργησε χθες, Κυριακή του Αντίπασχα 9 Μαϊου, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ανακοίνωσε στο ποίμνιο τον διορισμό του Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρου Οικονομίδη στη θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης, αναφωνώντας μαζί με τους πιστούς το Άξιος.

Στο κήρυγμά του νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως “στη γιορτή της όγδοης ημέρας από την Ανάσταση – όταν γιορτάζετε αυτή η μεταμόρφωση του πόνου στη χαρά, και της αμφιβολίας στην πίστη – ας ευχαριστήσουμε τον απόστολο Θωμά. Η απουσία του από την κοινότητα ήταν μόνο προσωρινή. Η ομολογία πίστης του είναι η αλήθεια της Ορθοδοξίας. Ο Ιησούς είναι, πράγματι, και Κύριος και Θεός!”.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πανάγος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων