30/09/2019 30/09/2019 Σε αναζήτηση νέου χώρου προσευχής βρίσκεται η ιστορική κοινότητα της Αγίας Τριάδος Σικάγου, μετά την πώληση του Ιερού ναού λόγω χρεών. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωσε που εξέδωσε η Μητρόπολη Σικάγου με την κοινότητα σύντομα αναμένεται να διορισθεί καινούργια ηγεσία στην κοινότητα, ενώ κατόπιν αιτήματος του Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ, τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου υπέβαλλαν ομαδικώς...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 9:40

Νέος χώρος προσευχής για την Αγία Τριάδα Σικάγου

Διαδώστε:
Νέος χώρος προσευχής για την Αγία Τριάδα Σικάγου

Σε αναζήτηση νέου χώρου προσευχής βρίσκεται η ιστορική κοινότητα της Αγίας Τριάδος Σικάγου, μετά την πώληση του Ιερού ναού λόγω χρεών.
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωσε που εξέδωσε η Μητρόπολη Σικάγου με την κοινότητα σύντομα αναμένεται να διορισθεί καινούργια ηγεσία στην κοινότητα, ενώ κατόπιν αιτήματος του Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ, τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου υπέβαλλαν ομαδικώς τις παραιτήσεις τους.
Το προσωρινό συμβούλιο θα διορισθεί από τον Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ. Παράλληλα, μέχρι τον διορισμό νέου Ιερέως, την κοινότητα θα εξυπηρετεί ο νεοδιορισθείς πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Σικάγου, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπακάκος.
Στο ανακοινωθέν τονίζεται ότι «η Μητρόπολη ζητά από τους πιστούς να συνεχίσουν να προσεύχονται και να υποστηρίζουν την κοινότητα της Αγίας Τριάδος σ’ αυτή τη μεταβατική περίοδο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων