23/06/2023 24/06/2023 Στο Πόρτλαντ του Όρεγκον των ΗΠΑ μετέβη χθες, Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Σε μία ιδιαίτερη ημέρα καθώς στην ημέρα αυτή συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του, τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο Μητροπολίτης Σαν Φρανσίσκο κ. Γεράσιμος, ο Επίσκοπος Φώκαιας κ. Ιωάννης, κληρικοί και πιστοί. Με αφορμή την επετειακή ημέρα...
23 Ιουνίου, 2023 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2023 - 19:18

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για τα τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του

Διαδώστε:
Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για τα τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του

Στο Πόρτλαντ του Όρεγκον των ΗΠΑ μετέβη χθες, Πέμπτη 22 Ιουνίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Σε μία ιδιαίτερη ημέρα καθώς στην ημέρα αυτή συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του, τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο Μητροπολίτης Σαν Φρανσίσκο κ. Γεράσιμος, ο Επίσκοπος Φώκαιας κ. Ιωάννης, κληρικοί και πιστοί.

Με αφορμή την επετειακή ημέρα για τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο κλήρος και λαός τον υποδέχθηκαν με ένα πανό το οποίο έγραφε ΑΞΙΟΣ.

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εξέφρασε τις ευχαριστίες και με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου.

“Τέσσερα χρόνια από το στοργικό, γενναιόδωρο και γεμάτο χάρη καλωσόρισμά σας ως Αρχιεπίσκοπός σας. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη για κάθε αδελφή και αδελφό της Εκκλησίας μας στην Αμερική. Είσαι η πρώτη μου σκέψη το πρωί και η τελευταία μου προσευχή το βράδυ. Ευχαριστώ!”, έγραψε.

Δείτε επίσης: 

4 Χρόνια Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η ανασύνταξη της Αρχιεπισκοπής και ο άτυπος ρόλος του ως ΥΠΕΞ του Οικουμενικού Πατριαρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων