08/11/2022 08/11/2022 Στην εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος εκοιμήθη τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε ηλικία 81 ετών, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει ότι ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος υπήρξε τολμηρός υποστηρικτής της Ορθόδοξης ενότητας με καθοριστική τη συμβολή του στις μεταρρυθμίσεις στην Εκκλησία της Κύπρου. “Με βαθιά θλίψη,...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 9:27

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο

Στην εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος εκοιμήθη τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε ηλικία 81 ετών, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει ότι ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος υπήρξε τολμηρός υποστηρικτής της Ορθόδοξης ενότητας με καθοριστική τη συμβολή του στις μεταρρυθμίσεις στην Εκκλησία της Κύπρου.

“Με βαθιά θλίψη, έμαθα σήμερα για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β ́. Τολμηρός υποστηρικτής της Ορθόδοξης ενότητας και ένθερμος υπερασπιστής της αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, ήταν επίσης καθοριστικός στη μεταρρύθμιση της Εκκλησίας της Κύπρου. Αιωνία του η μνήμη”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων