19/11/2022 19/11/2022 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος διένειμε γεύματα στους άστεγους της Νέας Υόρκης. Το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022 μαζί με τους ενορίτες του ναού της Αγίας Τριάδας του New Rochelle  επισκέφθηκαν τις γειτονιές της Νέας Υόρκης και στάθηκαν στο πλευρό των άστεγων των δοκιμαζομένων κάθε ηλικίας. Συγκεκριμένα, σε γειτονιές όπου δεν φωτίζονται από τα...
19 Νοεμβρίου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2022 - 13:11

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος μοίρασε γεύματα στους άστεγους της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος μοίρασε γεύματα στους άστεγους της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος διένειμε γεύματα στους άστεγους της Νέας Υόρκης.

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022 μαζί με τους ενορίτες του ναού της Αγίας Τριάδας του New Rochelle  επισκέφθηκαν τις γειτονιές της Νέας Υόρκης και στάθηκαν στο πλευρό των άστεγων των δοκιμαζομένων κάθε ηλικίας.

Συγκεκριμένα, σε γειτονιές όπου δεν φωτίζονται από τα λαμπερά φώτα της αμερικανικής μεγαλούπολης αναζήτησε και προσέγγισε άστεγους άνδρες, γυναίκες και παιδιά που έχουν ανάγκη, που ζουν στους δρόμους και σε καταφύγια στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Συνάντησε επίσης πολλές οικογένειες αιτούντες άσυλο που στεγάζονται αυτή τη στιγμή σε ξενοδοχείο στην 31η οδό στο Μανχάταν. Σε όλους τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας προσέφερε στο πλαίσιο της μηνιαίας δράσης “soup run”  ζεστά γεύματα και  ρούχα.

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ευχαρίστησε τους εθελοντές της Αγίας Τριάδας για την αφοσίωσή τους και το έργο τους που στρέφεται στους άστεγους.

Πηγή φωτό: GOARCH

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων