10/10/2019 10/10/2019 Τις Μπαχάμες αναμένεται να επισκεφθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος, κομίζοντας μαζί του οικονομική βοήθεια ύψους 150.000 δολαρίων για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον τυφώνα. Την Κυριακή, ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει Θεία Λειτουργία στην ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η ενορία του Ευαγγελισμού αριθμεί περίπου 130 οικογένειες, κυρίως από την Κάλυμνο...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019 - 11:07

Ο Αρχιεπ. Αμερικής κοντά στους πληγέντες από τον τυφώνα Ντόριαν

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής κοντά στους πληγέντες από τον τυφώνα Ντόριαν

Τις Μπαχάμες αναμένεται να επισκεφθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδόφορος, κομίζοντας μαζί του οικονομική βοήθεια ύψους 150.000 δολαρίων για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον τυφώνα.

Την Κυριακή, ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει Θεία Λειτουργία στην ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η ενορία του Ευαγγελισμού αριθμεί περίπου 130 οικογένειες, κυρίως από την Κάλυμνο και τη Σκόπελο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι από την Κρήτη και λίγοι από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Ο τυφώνας  Ντόριαν έπληξε τις Μπαχάμες με δεκάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές. Από την πρώτη στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δήλωσε ότι η Αρχιεπισκοπή θα σταθεί αρωγός, και πως ο ίδιος αναλαμβάνει προσωπικά το έργο συντονισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Με ανάρτησή του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είχε τονίσει ότι σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να προσευχηθούμε όλοι έτσι ώστε να σωθούν οι ζωές των ανθρώπων.

«Σήμερα πολλοί κινδυνεύουν από τον τυφώνα Dorian. Ας προσευχηθούμε ώστε οι ζωές τους και ο τρόπος που ζουν να διασωθούν. Μακάρι όλοι να βρουν καταφύγιο, στο καταφύγιο της προστασίας Του, καθώς ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας αμέσως μετά. Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς» έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων