02/10/2020 02/10/2020 Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Pocono της Πενσυλβάνιας, ιερούργησε την Πέμπτη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Σεβασμιώτατος γνωστοποίησε την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανέφερε: “Φιλοξενήθηκα στη μοναστική αδελφότητα της Αγίας Σκέπης στο Poconos με...
02 Οκτωβρίου, 2020 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 13:50

Ο Αρχιεπ. Αμερικής στην Ι.Μ. Αγίας Σκέπης στην Πενσυλβάνια

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής στην Ι.Μ. Αγίας Σκέπης στην Πενσυλβάνια

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Pocono της Πενσυλβάνιας, ιερούργησε την Πέμπτη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Σεβασμιώτατος γνωστοποίησε την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανέφερε: “Φιλοξενήθηκα στη μοναστική αδελφότητα της Αγίας Σκέπης στο Poconos με αφορμή την πανήγυρή της. Οι μοναχές μεσιτεύουν για μας προσευχόμενες στην πρώτη γραμμή του πνευματικού αγώνα της Εκκλησίας”.

Σημειώνεται ότι η Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου, η οποία ανήκει στην Μητρόπολη του Πιττσβούργου, ιδρύθηκε το 1993 από τον Προηγούμενο της Ιεράς Μονής Φιλοθέου, Αγίου Όρους, Γέροντα Εφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων