27/09/2019 27/09/2019 Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη υποδέχτηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο κ. Ελπιδοφόρος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυστόστομο Β’ για την σπουδαία οικονομική στήριξή του στην ανακαίνιση της Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης, στη θητεία του κ. Ελπιδοφόρου ως Μητροπολίτη Προύσης. “Ως Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου...
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 20:01

Ο Αρχιεπ. Αμερικής υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Κύπρου

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη υποδέχτηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο κ. Ελπιδοφόρος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυστόστομο Β’ για την σπουδαία οικονομική στήριξή του στην ανακαίνιση της Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης, στη θητεία του κ. Ελπιδοφόρου ως Μητροπολίτη Προύσης.

“Ως Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου επιφορτισμένος με την ευθύνη της διαποιμάνσεως των ορθοδόξων των ΗΠΑ, προσεύχομαι να δούμε ενωμένο το νησί της Κύπρου, όπου όλοι οι πολίτες του, αρμονικά συμβιούντες, θα απολαμβάνουν τα αγαθά της ειρήνης, αδελφοσύνης, και ανάπτυξης” τόνισε στη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων