24/09/2023 26/09/2023 Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ο  Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Ελπιδοφόρος έφτασε στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας για τον Εορτασμό της Εκατονταετηρίδας του Ελληνικού Ορθόδοξου Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Σεβ. Ο Δρ. Jonathan Resimini, ο κ. Ιωάννης Μαχαίρας, Πρόεδρος της Κοινότητας, ο κ. Χάρης Καβαλάρης, Περιφερειακός Διοικητής του Τάγματος των...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2023 - 22:14

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη Σάρλοτ για την Εκατονταετηρίδα του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη Σάρλοτ για την Εκατονταετηρίδα του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ο  Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.Ελπιδοφόρος έφτασε στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας για τον Εορτασμό της Εκατονταετηρίδας του Ελληνικού Ορθόδοξου Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Σεβ. Ο Δρ. Jonathan Resimini, ο κ. Ιωάννης Μαχαίρας, Πρόεδρος της Κοινότητας, ο κ. Χάρης Καβαλάρης, Περιφερειακός Διοικητής του Τάγματος των Αρχόντων του Αγ. Ανδρέας,  Οι Άρχοντες Frank Boardman και John Couchell, όλοι τους μέλη της Εκατονταετηριακής Επιτροπής της Αγίας Τριάδας.

Μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο του ο  Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθου κ. Δημήτριος κ.α


Φωτογραφίες: Helen McGinnis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

100 χρόνια καθεδρικός ναός Αγίας Τριάδας – To αποτύπωμα της Ελληνικής Κοινότητας Σάρλοτ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων