06/07/2019 06/07/2019 Έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σικάγο ο  Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει πενθήμερη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Σικάγου μέχρι και τη Δευτέρα στις 8 του μηνός. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα ο οικείος Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ, ιερείς, ομογενείς από διάφορες κοινότητες, παιδιά αγόρια και κορίτσια ντυμένα με Ελληνικές παραδοσιακές στολές...
06 Ιουλίου, 2019 - 10:08

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στο Σικάγο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στο Σικάγο

Έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σικάγο ο  Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει πενθήμερη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Σικάγου μέχρι και τη Δευτέρα στις 8 του μηνός.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα ο οικείος Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ, ιερείς, ομογενείς από διάφορες κοινότητες, παιδιά αγόρια και κορίτσια ντυμένα με Ελληνικές παραδοσιακές στολές κρατώντας επιγραφές που έγραφαν “Καλώς ήρθατε στο Σικάγο Σεβασμιώτατε Αρχιεπίσκοπε Ελπιδοφόρε”, ενώ του πρόσφεραν και ανθοδέσμες με λουλούδια.

Ακολούθως ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε στο 97ο συνέδριο της ΑΧΕΠΑ στο Σικάγο, όπου έγινε δεκτός με ιαχές «Αξιος» και χειροκροτήματα από τους παρόντες. Ο Αρχιεπίσκοπος στην ομιλία του αναφέρθηκε με λόγια φιλόφρονα στην προσφορά της ΑΧΕΠΑ στην Ομογένεια και εν γένει στον Ελληνισμό και την Εκκλησία. Ανάμεσα στα άλλα είπε πως “η μαρτυρία σας ως οικογένεια της Αχέπα είναι μία μαρτυρία αγάπης: αγάπη για τον συνάνθρωπο, αγάπη προς αλλήλους, και αγάπη προς τον Θεό…”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων