13/11/2019 13/11/2019 “Σήμερα γιορτάζουμε τον “Χρυσόστομο”- τον Ιωάννη με το Χρυσό Στόμα. Έναν μεγάλο Αρχιεπίσκοπο της Κωνσταντινούπολης, που δεν κήρυξε μόνο το Ευαγγέλιο αλλά και μίλησε με αλήθεια μπροστά στην εξουσία. Για την τιμιότητά του εξορίστηκε και πέθανε στην εξορία. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν”, ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σήμερα ο...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 18:22

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον Ιερό Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον Ιερό Χρυσόστομο

“Σήμερα γιορτάζουμε τον “Χρυσόστομο”- τον Ιωάννη με το Χρυσό Στόμα. Έναν μεγάλο Αρχιεπίσκοπο της Κωνσταντινούπολης, που δεν κήρυξε μόνο το Ευαγγέλιο αλλά και μίλησε με αλήθεια μπροστά στην εξουσία. Για την τιμιότητά του εξορίστηκε και πέθανε στην εξορία. Τα τελευταία του λόγια ήταν “Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν”, ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος για το σθένος, την παρρησία και τη μεγάλη προσωπικότητα του Ιερού Χρυσοστόμου που τιμά σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων