11/06/2020 11/06/2020 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, κατά την 11η Ιουνίου 2020. “Ανακαίνισε όλους, μα όλους τους ναούς της Κωνσταντινουπόλεως” είπε, μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος για το πολύχρονο ανακαινιστικό έργο του Πατριάρχου. Αναφέρθηκε, επίσης, στο φιλακόλουθο του Παναγιωτάτου και στο πνευματικό ανάστημα...
11 Ιουνίου, 2020 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2020 - 22:11

“Δεν είναι απλά ο Πατριάρχης, είναι ο πατέρας μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Δεν είναι απλά ο Πατριάρχης, είναι ο πατέρας μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, κατά την 11η Ιουνίου 2020. “Ανακαίνισε όλους, μα όλους τους ναούς της Κωνσταντινουπόλεως” είπε, μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος για το πολύχρονο ανακαινιστικό έργο του Πατριάρχου. Αναφέρθηκε, επίσης, στο φιλακόλουθο του Παναγιωτάτου και στο πνευματικό ανάστημα του ανδρός. “Σε αυτόν τον Πατριάρχη είμαστε όλοι δίπλα” τόνισε. “Δεν είναι απλά ο Πατριάρχης, είναι ο πατέρας μας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων