31/10/2019 31/10/2019 Την βαθιά του θλίψη για τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Καλιφόρνια εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος. «Είναι μια καταστροφική χρονιά για πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Αυτό έχει οδηγήσει σε εκτεταμένες εκκενώσεις, απώλεια σπιτιών και επιχειρήσεων, και καταστροφή του πανέμορφου τοπίου χιλιάδων στρεμμάτων « αναφέρει στην ανακοίνωσή του  και προσθέτει: «Προσευχόμαστε...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 12:32

Ο Μητρ. Γεράσιμος για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Γεράσιμος για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Την βαθιά του θλίψη για τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Καλιφόρνια εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος.

«Είναι μια καταστροφική χρονιά για πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Αυτό έχει οδηγήσει σε εκτεταμένες εκκενώσεις, απώλεια σπιτιών και επιχειρήσεων, και καταστροφή του πανέμορφου τοπίου χιλιάδων στρεμμάτων « αναφέρει στην ανακοίνωσή του  και προσθέτει: «Προσευχόμαστε για εκείνους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να πολεμήσουν αυτές τις φωτιές, ο Θεός να τους προστατεύσει και να τους δώσει τη δύναμη να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους»

«Συνεχίστε να προσεύχεστε να κοπάσουν οι άνεμοι και να προστατευτεί η δημιουργία του Θεού» υπογράμμισε και κατέληξε λέγοντας ότι η Μητρόπολη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους πυρόπληκτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων