23/02/2024 23/02/2024 Τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επισκέπτεται ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων. Στο πλαίσιο της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.  Ο Σεβασμιώτατος κ. Μύρων στο πλαίσιο της παραμονής του στις ΗΠΑ επισκέφθηκε Ιερές Μητροπόλεις και Ελληνορθόδοξες κοινότητες στις οποίες...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 9:07

Ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας Μύρων στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας Μύρων στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επισκέπτεται ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων. Στο πλαίσιο της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μύρων στο πλαίσιο της παραμονής του στις ΗΠΑ επισκέφθηκε Ιερές Μητροπόλεις και Ελληνορθόδοξες κοινότητες στις οποίες μίλησε για το ιεραποστολική έργο που επιτελεί η Ορθόδοξη Εκκλησία στη Νέα Ζηλανδία καθώς και σε άλλα μικρότερα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσε και τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο.

Photos: GOARCH/Dimitrios Panagos

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων