06/03/2020 06/03/2020 “Οι σημερινοί πρώτοι Χαιρετισμοί προς την Παναγία Μητέρα μας και Αειπάρθενο Μαρία είναι μία αύρα λεπτή θείας δροσιάς που ζωογονεί τα έργα μας, αυτή την πρώτη εβδομάδα της Νηστείας. Είθε να μας οδηγεί και προστατεύει πάντα!” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζοντας τη σπουδαία...
06 Μαρτίου, 2020 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 20:31

“Οι σημερινοί πρώτοι Χαιρετισμοί είναι μία αύρα λεπτή θείας δροσιάς”

Διαδώστε:
“Οι σημερινοί πρώτοι Χαιρετισμοί είναι μία αύρα λεπτή θείας δροσιάς”

“Οι σημερινοί πρώτοι Χαιρετισμοί προς την Παναγία Μητέρα μας και Αειπάρθενο Μαρία είναι μία αύρα λεπτή θείας δροσιάς που ζωογονεί τα έργα μας, αυτή την πρώτη εβδομάδα της Νηστείας. Είθε να μας οδηγεί και προστατεύει πάντα!” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζοντας τη σπουδαία σημασία των ημερών που διανύουμε στη ζωή της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων