19/02/2020 19/02/2020 “Σήμερα το Ευαγγέλιο μιλάει για την προδοσία του Ιούδα και για την άρνηση του Πέτρου. Ποιό ήταν χειρότερο από πλευράς ηθικής; Ο ένας, όμως, έκλαψε πικρά ενώ ο άλλος απελπίστηκε. Ποτέ μην απελπίζεστε! Πάντα να ελπίζετε στο έλεος του Θεού!” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ....
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 17:46

“Πάντα να ελπίζετε στο έλεος του Θεού”

Διαδώστε:
“Πάντα να ελπίζετε στο έλεος του Θεού”

“Σήμερα το Ευαγγέλιο μιλάει για την προδοσία του Ιούδα και για την άρνηση του Πέτρου. Ποιό ήταν χειρότερο από πλευράς ηθικής; Ο ένας, όμως, έκλαψε πικρά ενώ ο άλλος απελπίστηκε. Ποτέ μην απελπίζεστε! Πάντα να ελπίζετε στο έλεος του Θεού!” σημείωσε σήμερα χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος τονίζοντας τη σημασία της ελπίδας και της πίστης στο Θεό στη ζωή των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων