15/01/2021 15/01/2021 “Κοντά στην πρώτη επέτειο της πανδημίας, θέλω να μοιραστώ την Πίστη στον Χρόνο του Covid-19, μια συλλογή μηνυμάτων που προσφέρθηκαν κατά την περσινή Σαρακοστή, Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Μακάρι να σας φέρουν ελπίδα και ειρήνη αυτή τη χρονιά” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του και παραμπέμπει στον σχετικό σύνδεσμo...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 20:55

“Πίστη στον Χρόνο του Covid-19”

Διαδώστε:
“Πίστη στον Χρόνο του Covid-19”

“Κοντά στην πρώτη επέτειο της πανδημίας, θέλω να μοιραστώ την Πίστη στον Χρόνο του Covid-19, μια συλλογή μηνυμάτων που προσφέρθηκαν κατά την περσινή Σαρακοστή, Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Μακάρι να σας φέρουν ελπίδα και ειρήνη αυτή τη χρονιά” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του και παραμπέμπει στον σχετικό σύνδεσμo της έκδοσης: Faith in the time of Covid-19 by Archbishop Elpidophoros of America (Author)

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων