11/09/2019 11/09/2019 “Σήμερα θυμόμαστε τους συμπολίτες μας που χάθηκαν την 11 Σεπτεμβρίου. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, για τις οικογένειές τους και για το έθνος μας. Ας αφοσιωθούμε στην κατασκευή του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, σαν την πνευματική μας οφειλή προς αυτούς” ανέφερε με έκδηλη συγκίνηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook)...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 20:15

“Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους”

Διαδώστε:
“Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους”

“Σήμερα θυμόμαστε τους συμπολίτες μας που χάθηκαν την 11 Σεπτεμβρίου. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, για τις οικογένειές τους και για το έθνος μας. Ας αφοσιωθούμε στην κατασκευή του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, σαν την πνευματική μας οφειλή προς αυτούς” ανέφερε με έκδηλη συγκίνηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) πριν από λίγο ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή τη σημερινή “μαύρη” επέτειο των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 που στοίχισε τη ζωή σε 2.973 συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων