12/12/2019 12/12/2019 Στην Αιωνιότητα πέρασε ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας, καθώς χθες, στην Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα, ο κλήρος και ο λαός της Ορθοδοξίας στην αμερικανική ήπειρο είπαν το “ύστατο χαίρε” στον μακαριστό γέροντα. Στην εξόδιο ακολουθία για τον μακαριστό γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:12

Στη γη της Αριζόνας αναπαύεται ο μακαριστός Γέροντας Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στη γη της Αριζόνας αναπαύεται ο μακαριστός Γέροντας Εφραίμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αιωνιότητα πέρασε ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας, καθώς χθες, στην Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα, ο κλήρος και ο λαός της Ορθοδοξίας στην αμερικανική ήπειρο είπαν το “ύστατο χαίρε” στον μακαριστό γέροντα.

Στην εξόδιο ακολουθία για τον μακαριστό γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αγίου Φραγκίσκου κ. Γερασίμου, Ατλάντας κ. Αλεξίου, Ντένβερ κ. Ησαΐα. Από το Άγιον Όρος ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος με συνοδεία πατέρων της Μονής, και πνευματικά του τέκνα.

Μετά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας για το έργο του μακαριστού γέροντα μίλησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, ο  Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος, ο γέροντας Παίσιος της Ι.Μ. Αγίου Αντωνίου Ατλάντας, ενώ ανεγνώθη και το μήνυμα της Α.Θ.Π του  Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την Εξόδιο ακολουθία και τη ταφή του μακαριστού γέροντα:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων