29/06/2019 29/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος παρευρέθη στο Συμπόσιο Κληρικών-Λαϊκών που διοργάνωσε η Μητρόπολη της Ατλάντα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τους κληρικούς και λαϊκούς της εν λόγω Μητρόπολης, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της εγκάρδιας και φιλικής ατμόσφαιρας που επικράτησε.  ...
29 Ιουνίου, 2019 - 12:11

Στην Ατλάντα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στην Ατλάντα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος παρευρέθη στο Συμπόσιο Κληρικών-Λαϊκών που διοργάνωσε η Μητρόπολη της Ατλάντα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τους κληρικούς και λαϊκούς της εν λόγω Μητρόπολης, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ατλάντας κ. Αλέξιος. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της εγκάρδιας και φιλικής ατμόσφαιρας που επικράτησε.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων