01/09/2019 01/09/2019 Θερμής υποδοχής έτυχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Καλιφόρνια. Τον Αρχιεπίσκοπο καλωσόρισε στο αεροδρόμιο ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος με κληρικούς, ενώ νέοι της Μητροπόλεως υποδέχτηκαν με τον δικό τους τρόπο τον κ. Ελπιδοφόρο αναρτώντας ένα πανό το οποίο έγραφε “ΑΞΙΟΣ”. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2019 - 14:28

Στην Καλιφόρνια βρίσκεται ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στην Καλιφόρνια βρίσκεται ο Αρχιεπ. Αμερικής

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Καλιφόρνια.

Τον Αρχιεπίσκοπο καλωσόρισε στο αεροδρόμιο ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος με κληρικούς, ενώ νέοι της Μητροπόλεως υποδέχτηκαν με τον δικό τους τρόπο τον κ. Ελπιδοφόρο αναρτώντας ένα πανό το οποίο έγραφε “ΑΞΙΟΣ”.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος θα είναι ομιλητής στο συνέδριο της Νεολαίας, στο οποίο θα μιλήσει ο επιφανής ηθοποιός και τραγουδιστής Τζόναθαν Τζάκσον (Jonathan Jackson), που μαζί με την οικογένειά του έχουν μεταστραφεί στην Ορθοδοξία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων