10/07/2019 10/07/2019 Την Σερβική Επισκοπή Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντρο-δυτικής Αμερικής επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, κατά τη διάρκεια της πολύμερης περιοδείας του στο Σικάγο συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ. “Χαίρομαι να επισκέπτομαι τους αδελφούς της Σερβίας και να απολαμβάνω την ευσέβεια και την αφοσίωση που αποπνέει η Σερβική Εκκλησία.(…) Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των...
10 Ιουλίου, 2019 - 8:48

Στην Σερβική Επισκοπή ο Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος

Διαδώστε:
Στην Σερβική Επισκοπή ο Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος

Την Σερβική Επισκοπή Νέας Γκρατσάνιτσας και Κεντρο-δυτικής Αμερικής επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, κατά τη διάρκεια της πολύμερης περιοδείας του στο Σικάγο συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ.

“Χαίρομαι να επισκέπτομαι τους αδελφούς της Σερβίας και να απολαμβάνω την ευσέβεια και την αφοσίωση που αποπνέει η Σερβική Εκκλησία.(…) Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Ηνωμένων Πολιτειών, και μάλιστα το Δυτικό Ημισφαίριο, μοιράζονται τη χάρη των αγίων του Θεού, οι οποίοι συνεχώς παρεμβαίνουν για χάρη μας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων