26/05/2019 26/05/2019 Η τελετή της ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου θα γίνει το Σάββατο, 22 Ιουνίου στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέας Υόρκη, στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει επίσημα γεύμα, στις 1:30 μ.μ. στο New York Hilton Midtown, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος, κ. Ελπιδοφόρος, θα φτάσει στην Αμερική την Τετάρτη, 19...
26 Μαΐου, 2019 - 13:54

Στις 22 Ιουνίου η ενθρόνιση του Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στις 22 Ιουνίου η ενθρόνιση του Αρχιεπ. Αμερικής

Η τελετή της ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου θα γίνει το Σάββατο, 22 Ιουνίου στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέας Υόρκη, στις 11 το πρωί.

Θα ακολουθήσει επίσημα γεύμα, στις 1:30 μ.μ. στο New York Hilton Midtown, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος, κ. Ελπιδοφόρος, θα φτάσει στην Αμερική την Τετάρτη, 19 Ιουνίου.

Προηγουμένως θα έχει μία σειρά συναντήσεων και συνομιλιών με ιεράρχες, κλήρο και προσωπικό της Αρχιεπισκοπής, καθώς και άλλους Ορθόδοξους ιεράρχες και πνευματικούς ηγέτες από άλλα δόγματα. Τέλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος έχει ορίσει τον Μητροπολίτη Γερμανίας, κ. Αυγουστίνο, ως εκπρόσωπό του στην ενθρόνιση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων