31/05/2019 31/05/2019 Θερμά υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τάυρου, ο Δήμαρχος της Περιοχής και οι Ιερείς της Μητροπολιτικής Περιφέρειας του Τάυρου , τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Μετά την υποδοχή κατευθήνθηκαν στον χώρο εκδηλώσεων του Σχολείου. Σκοπός της επίσκεψης του Σεβ. Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου είναι να εμψυχώσει τα νέα παιδιά που εργάζονται και επιθυμούν παράλληλα να...
31 Μαΐου, 2019 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2019 - 20:53

Στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ταύρου ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ταύρου ο Αρχιεπ. Αμερικής

Θερμά υποδέχθηκε ο Διευθυντής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τάυρου, ο Δήμαρχος της Περιοχής και οι Ιερείς της Μητροπολιτικής Περιφέρειας του Τάυρου , τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Μετά την υποδοχή κατευθήνθηκαν στον χώρο εκδηλώσεων του Σχολείου. Σκοπός της επίσκεψης του Σεβ. Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου είναι να εμψυχώσει τα νέα παιδιά που εργάζονται και επιθυμούν παράλληλα να τελειώσουν το σχολείο. Αφορμή της επίσκεψης στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ στάθηκε το γεγονός ότι μεταξύ των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου βρίσκεται και ο ανιψιός του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, στον οποίο μάλιστα έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι κοντά σας σε ένα τέτοιο σχολείο. Αφορμή ασφαλώς είναι το γεγονός ότι σε αυτό το σχολείο φοιτά ο ανιψιός μου ο Δανιήλ. Αλλά είναι μια ωραία ευκαιρία αυτή για να εξάρουμε το έργο αυτών των σχολείων. Αυτό το αθόρυβο έργο που επιτελούν τα νυχτερινά σχολεία τα οποία στηρίζουν τα παιδιά εκείνα που έπρεπε να εργαστούν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος.

Φωτορεπορτάζ – Κάμερα: Βαγγέλης Καρπαθάκης

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων