10/07/2020 10/07/2020 To 19o αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί, μεταξύ των οποίων και ομογενείς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το έργο τους, τονίζοντας: “Είστε στις προσευχές και στην καρδιά μου» Το συγκεκριμένο Τμήμα καλύπτει την περιοχή στην οποία εδρεύει και η Αρχιεπισκοπή. Τον...
10 Ιουλίου, 2020 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 11:14

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μανχάταν ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μανχάταν ο Αρχιεπ. Αμερικής

To 19o αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.
Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί, μεταξύ των οποίων και ομογενείς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το έργο τους, τονίζοντας: “Είστε στις προσευχές και στην καρδιά μου»
Το συγκεκριμένο Τμήμα καλύπτει την περιοχή στην οποία εδρεύει και η Αρχιεπισκοπή. Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε η επικεφαλής του Τμήματος Κάθλιν Γουόλς.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επεσήμανε ότι το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους και ειδικά για όσους ασχολούνται με την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών και έχουν αφιερώσει όλο τους το είναι στην υπηρεσία των πολιτών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων