19/07/2019 19/07/2019 Το Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής ιστορίας και πολιτισμού στην Ουάσιγκτον επισκέφτηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα εκθέματα που κοσμούν το εν λόγω μουσείο εκτίθεται ένα μόνιμο έκθεμα που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου απεικονίζεται ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κυρός Ιάκωβος. Ο κ. Ελπιδοφόρος κοντοστάθηκε και με έκδηλη συγκίνηση θαύμασε το πορτρέτο του...
19 Ιουλίου, 2019 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 18:49

Στο Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας ο Αρχιεπ. Αμερικής

Το Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής ιστορίας και πολιτισμού στην Ουάσιγκτον επισκέφτηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα εκθέματα που κοσμούν το εν λόγω μουσείο εκτίθεται ένα μόνιμο έκθεμα που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου απεικονίζεται ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κυρός Ιάκωβος. Ο κ. Ελπιδοφόρος κοντοστάθηκε και με έκδηλη συγκίνηση θαύμασε το πορτρέτο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

Φωτογραφίες: Γκόα / Ιωάννης mindala

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων