17/11/2023 17/11/2023 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο είχε χθες, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός.  Ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με αφορμή τα Εγκαίνια της Έκθεσης «Βυζάντιο και Αφρική», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. Στο πλαίσιο των επισκέψεων του στη Νέα Υόρκη,...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 8:45

Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο είχε χθες, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με αφορμή τα Εγκαίνια της Έκθεσης «Βυζάντιο και Αφρική», τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του στη Νέα Υόρκη, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δαμιανος επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής όπου έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο κ. Ελπιδοφόρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο Ιεράρχες είχαν εγκάρδια συνομιλία. Με αφορμή την επίσκεψη ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής να ευχαριστεί τον σεβάσμιο Ιεράρχη για την επίσκεψή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων