21/10/2019 21/10/2019   Αρχιερατικό Συλλείτουργο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης,  προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου και συλλειτουργούντων του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου και Μητροπολιτών της Αμερικής. Ο Κιέβου Επιφάνιος ανέγνωσε τα Δίπτυχα της Εκκλησίας μνημονεύοντας και τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο. Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 9:21

Συλλείτουργο Μητρ. Κιέβου και Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Συλλείτουργο Μητρ. Κιέβου και Αρχιεπ. Αμερικής

 

Αρχιερατικό Συλλείτουργο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης,  προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου και συλλειτουργούντων του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου και Μητροπολιτών της Αμερικής.

Ο Κιέβου Επιφάνιος ανέγνωσε τα Δίπτυχα της Εκκλησίας μνημονεύοντας και τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο.

Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος βρίσκεται στις ΗΠΑ. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, σε πανηγυρική τελετή, παρέλαβε το Αθηναγόρειο Βραβείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, από το Τάγμα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων